Aanbod

Overzicht diensten

Bekijk hieronder waarmee ik jou kan verder helpen. Klik op de therapie of dienst waar je interesse voor hebt om meer informatie te vinden. Mocht je vragen hebben, dan kan je mij ook steeds contacteren.

Ontwikkelingsstimulatie

Ontwikkelingsstimulatie helpt bij baby's, bij wie de –(psycho)-motorische ontwikkeling niet vanzelf gaat, bij wie de motorische mijlpalen wat vertraagd verlopen of niet bereikt worden of bij wie de ontwikkeling anders verloopt.

Bobath therapie

Neuromotorische therapie volgens het Bobath-concept

Deze therapie richt zich vnl. tot baby's en kinderen met een vertraagde en/of disharmonische neuro-motorische ontwikkeling, al dan niet gepaard gaande met cerebrale parese (hersenletsel).

Psychomotorische therapie

Psychomotorische therapie helpt kinderen op weg die vastlopen in hun ontwikkeling doordat de psychomotorische basis vertraagd is of anders verloopt.

Sherborne

Sherborne is een bewegingsmethode (ontwikkeld door Veronica Sherborne) die zich richt op het ontwikkelen van zelfvertrouwen bij het kind zodat het vandaaruit positieve relaties kan aangaan in de wereld rondom zich.

Typ-10

In 10 lessen blind leren typen

 • Voor alle kinderen vanaf 9 jaar.
 • Blind en speels leren typen

  zonder tijdsdruk

 • 10 lessen of meer
 • Persoonlijke begeleiding
 • Yoga

  Yoga voor kinderen met of zonder speciale behoeften.

  Individueel of in kleine groepjes (vanaf september 2018).

  Relaxatie

  Hierbij wordt getracht het kind te laten ervaren wat het is om spanning los te laten, tot rust te komen en hoe het dat zelf op een bepaalde manier kan bereiken tijdens zijn dagelijkse momenten.

  Houdingsadvies en conditie opbouw

  Tijdens deze sessies ligt vooral de nadruk op het zelf leren ervaren wat een goede houding is en hoe we die langere tijd kunnen aanhouden tijdens onze dagelijkse activiteiten.